Douglas hout Nederland

Wat zijn Douglas gordingen

Gordingen van Douglashout bestellen?

Dé grootste Douglas houthandel van Nederland!

Een gording is een houten balk aangebracht in de lengte van een dak, evenwijdig aan de dakgoot. Gordingen dragen de dakhuid en verdere belasting. De dakhuid bestaat uit de dakbedekking. Vaak wordt de dakbedekking gemaakt van dakpannen, maar een rietdak is ook mogelijk. Dakbeschot zorgt ervoor dat de dakbedekking goed blijft liggen. Daarnaast dragen gordingen ook belasting van bijvoorbeeld sneeuw en wind.

Gordingen van Douglashout

Doordat Douglas hout sterk en stabiel is, is het uitermate geschikt om te gebruiken voor gordingen in plafonds of dakconstructies. Wilt u goedkoop Douglashout kopen tegen een scherpe prijs? Wij zijn dé gespecialiseerde douglas houthandel met eigen beheer. Douglas balken, planken en regels nodig? Douglashout Nederland heeft alles tegen een scherp prijs op voorraad. Tevens verkopen wij ook Douglas Zweeds rabat, terrasdelen, sponningplank en schuttingplanken.

  • Maat- en schaafwerk altijd mogelijk
  • Persoonlijk/vakkundig advies nodig? Dan helpen wij je!
  • Gratis bezorging vanaf €1000,-
  • Altijd de laagste prijs
  • Binnen 10 werkdagen geleverd

Afmetingen van gordingen bepalen

Bij houten kappen is de afstand tussen de gordingen vaak zo’n 110 tot 150 cm. De zwaarte en onderlinge afstand tussen de gordingen wordt meestal bepaald door een constructeur, dit wordt gedaan doormiddel van een precieze berekening.

Wilt u meer informatie hebben over Douglashout Nederland?

Via onze webwinkel kunt u makkelijk en snel goedkoop douglashout bestellen. Naast het verkoop leveren wij ook maatwerk en schaven. Wilt graag eerst komen kijken naar het hout? Dat is geen probleem, neem eerst even met ons contact op voordat u langskomt bij ons magazijn. Er moet eerst een afspraak gemaakt worden, dat kan via telefonisch contact: +316 119 23 603 of via de mail: Info@douglashoutnederland.nl.

Onze goedkoopste Douglas balken

Andere bezoekers bekeken ook deze pagina's