Retourneren

Kan ik mijn bestelde producten retourneren?

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@douglashoutnederland.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

De kosten voor retournering van producten zijn voor eigen rekening. Wel kunnen wij de retourzending eventueel voor u verzorgen tegen de op dat moment geldende tarieven van onze vervoerder. Wilt u hiervan gebruikmaken, dan kunt u per mail of telefonisch contact met ons opnemen.

Wat moet ik doen als een product beschadigd of defect is?

Zijn één of meerdere van de geleverde producten beschadigd of defect, neem dan direct contact met ons op. Wij zorgen dan voor een passende oplossing.

Download hier de: Formulier voor herroeping