Douglas hout Nederland

Houthandel België

Douglashout uit de omgeving van België

Dé grootste Douglas houthandel van Nederland!

Bent u opzoek naar Douglas hout in de omgeving rondom België? Douglashout Nederland is dé grootste online houthandel van Nederland. Wij hebben een partnership met de beste Franse en Duitse PEFC gecertificeerde zagerijen. Als u in de provincie België woont en u wilt bij uw thuis een nieuwe schutting of tuinhuisje plaatsen, dan kan Douglashout Nederland voor u al de benodigde artikelen leveren. Naast de mogelijkheid van ophalen geven wij u de mogelijkheid om de douglas producten bij u thuis te bezorgen.

Kies voor het Douglas hout van Douglashout Nederland

U woont in België en u wilt graag uw tuin voorzien van een overkapping of veranda? Ons Douglas hout wordt gratis bij u bezorgd. Deze eigenschappen heeft ons Douglas hout:

  • Douglashout heeft een warme rode kleur en een warme uitstraling
  • Makkelijk bewerkbaar
  • Na verloop van tijd vergrijst douglas
  • Na uitdroging wordt douglashout steeds harder
  • U kunt douglas hout op veel mogelijkheden toepassen
  • De prijs/kwaliteit verhouding is optimaal

Waar Douglas op toepassen?

Wilt u douglashout toepassen in de omgeving van België? Dat kan met behulp van Douglashout Nederland. Wij bieden goedkoop Douglas hout aan uit PEFC gecertificeerde zagerijen uit Frankrijk en Duitsland.

Wilt u meer informatie hebben over Douglashout Nederland?

Via onze webwinkel kunt u makkelijk en snel goedkoop douglashout bestellen. Naast het verkoop leveren wij ook maatwerk en schaven. Wilt graag eerst komen kijken naar het hout? Dat is geen probleem, neem eerst even met ons contact op voordat u langskomt bij ons magazijn. Er moet eerst een afspraak gemaakt worden, dat kan via telefonisch contact: +316 119 23 603 of via de mail: Info@douglashoutnederland.nl.

Kies voor het Douglas hout van Douglashout Nederland

Zweeds rabat (2)

Vellingdelen (1)

Schuttingplank (2)

Ribben & regels (1)

Planken (21)

Balken (12)

Andere bezoekers bekeken ook deze pagina's