Douglas hout Nederland

Goedkoop Douglas balken kopen

Goedkoop Douglas balken bestellen!

Bij Douglashout Nederland koopt u de goedkoopste Balken!

Balken van Douglas hout kopen? Kijk niet verder! Onze Douglas balken kunt u gebruiken voor vele toepassingen. Van het maken van schuren, het bouwen van overkappingen, tot het gebruik als gevelbekleding. Bij ons kunt u altijd terecht voor elk soort product van Douglas hout, wij verkopen ook planken, regels en meer. Douglas hout heeft een rood achtige kleur die door een vlamstructuur een warme uitstraling heeft. Douglashout heeft een minimale levensduur van 10 tot 15 jaar (onbehandeld). Met Douglas hout balken bent u altijd verzekerd van een hoge kwaliteit, het is zeer sterk en goed te bewerken. Na loop van tijd vergrijst het hout, als je het onbehandeld laat.

Opzoek naar goedkope Douglas balken?

Wilt u graag goedkope Douglas balken kopen? Douglas hout Nederland hanteert altijd scherpe prijzen, dat komt omdat wij gespecialiseerd zijn in Douglas. Bij bieden Douglas balken van deze maten:

Douglas hout van hoge kwaliteit voor een goedkope prijs

U Kunt altijd terecht bij Douglashoutnederland.nl voor een breed scala aan Douglas hout. Wij concurreren voortdurend met de prijzen van ons douglashout zo zullen wij altijd de goedkoopste blijven. Al ons Douglas hout wat wij in bezit hebben is afkomstig van de beste PEFC gekeurde zaaggerijen. PEFC wilt zeggen dat er een goed beleid wordt gevoerd over de bossen.

Wilt u meer informatie hebben over Douglashout Nederland?

Via onze webwinkel kunt u makkelijk en snel goedkoop douglashout bestellen. Naast het verkoop leveren wij ook maatwerk en schaven. Wilt graag eerst komen kijken naar het hout? Dat is geen probleem, neem eerst even met ons contact op voordat u langskomt bij ons magazijn. Er moet eerst een afspraak gemaakt worden, dat kan via telefonisch contact: +316 119 23 603 of via de mail: Info@douglashoutnederland.nl.

Onze goedkoopste Douglas balken

Andere bezoekers bekeken ook deze pagina's