Douglas hout Nederland

Douglas balken bestellen

Opzoek naar Douglas balken?

Douglashout voor al uw constructies

Met Douglas hout balken maakt u gemakkelijk zelf houten buitenverblijven. Doordat Douglas balken erg sterk en stabiel zijn, zijn de balken ideaal om te gebruiken als staander in diverse constructies. Douglas balken kunnen gebruikt worden voor onder andere (terras)overkappingen en tuinhuisjes.

Opzoek naar goedkope Douglas balken?

Wilt u graag goedkope Douglas balken kopen? Douglas hout Nederland hanteert altijd scherpe prijzen, dat komt omdat wij gespecialiseerd zijn in Douglas. Bij bieden Douglas balken van deze maten:

Levensduur en kleur van Douglas hout

De levensduur van Douglas hout is 10-15 jaar. De kleur van het kernhout van Douglas is roodbruin, de kleur van het splinterhout is geelachtig. Onbehandeld zal Douglas hout verkleuren naar een blauw grijze tint. Om verkleuring te voorkomen kan een beits of impregneer gebruikt worden, zo behoud Douglas zijn bruine kleur.

Wilt u meer informatie hebben over Douglashout Nederland?

Via onze webwinkel kunt u makkelijk en snel goedkoop douglashout bestellen. Naast het verkoop leveren wij ook maatwerk en schaven. Wilt graag eerst komen kijken naar het hout? Dat is geen probleem, neem eerst even met ons contact op voordat u langskomt bij ons magazijn. Er moet eerst een afspraak gemaakt worden, dat kan via telefonisch contact: +316 119 23 603 of via de mail: Info@douglashoutnederland.nl.

Onze goedkoopste Douglas balken

Andere bezoekers bekeken ook deze pagina's